26 en 27 september 2024

Ons leven terugwinnen

Op 26 en 27 september vindt het World Hearing Voices Congress 2024 plaats in de Deense hoofdstad Kopenhagen . 

Het thema van het congres is: Reclaiming Our Lives.

Dit jaarlijkse evenement brengt stemhoorders, geliefden en andere bondgenoten samen in een tweedaags evenement dat de diversiteit van stemmenhoren, visiezien en aanverwante menselijke ervaringen onderzoekt en viert. Het is een ruimte waar mensen van over de hele wereld met elkaar in contact komen en van elkaar leren.

We zijn bezig met de organisatie van het congres en het plan is om medio januari een website hiervoor gereed te hebben waar u meer kunt lezen en u kunt inschrijven.

Als u meer wilt weten over het congres, inclusief informatie over presentatoren, kijk dan op de Facebook-pagina van het Congres. https://www.facebook.com/world.hearing.voices.congress.in.copenhagen/

Oproep tot bijdragen

De kracht van het World Hearing Voices Congress komt voort uit de diversiteit van mensen die eraan bijdragen. Als u wilt bijdragen aan het congres door een workshop te houden, een presentatie te delen of op een andere manier – neem dan contact op met Jørn Ditlev Eriksen via zijn e-mail je@psykovision.dk .

We zijn ook verheugd om te horen van mensen die creatieve ideeën hebben over manieren waarop u zou willen bijdragen aan het congres en er een boeiend, collaboratief en verbindend evenement van zou kunnen maken.

Ook komt er op het congres een mensenbibliotheek, waar deelnemers een mens kunnen ‘lenen’ voor een gezamenlijke discussie over de titel van hun specifieke ‘boek’. Als u meer wilt weten over de bibliotheek en/of van plan bent het congres bij te wonen en geïnteresseerd bent om daarin een ‘boek’ te zijn, neem dan contact met ons op.

 

Geregistreerde liefdadigheidsinstelling nr. 1148779
Barnes House, 9-15 Camden Road, Londen, NW1 9LQ